OFERTA SPECIALE

Stuttgart - Prishtinë

139 € (kthyese)

Basel - Prishtinë

139 CHF (kthyese)

Düsseldorf - Prishtinë

139 € (kthyese)

RISI! Nese jeni 5 udhetarë familjarë dhe udhëtoni me autobus, atëherë Vëllezërit Turkaj ofron 50 Euro zbritje në bileta.

50 Euro Zbritje

SI FUNKSIONON?

CALL CENTER

24 orë...

REZERVONI

shpejtë...

UDHËTONI

sigurtë...

UDHËTIME ME AUTOBUS

Nisja nga Gjermania bëhet: Cdo të Marte, Premte dhe të Shtune. Kthimi nga Kosova bëhet: Cdo të Marte dhe të Shtune.

Linja 1 >>> Gjermani, Hungari, Serbi, Kosovë.
Linja 2 >>> Gjermani, Kroaci, Mal i Zi, Shqipëri, Kosovë.

Hamm >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Dortmund >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Essen >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Duisburg >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Düsseldorf >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Köln >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Frankfurt >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Mannheim >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Karlsruhe >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Stuttgart >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Ulm >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Memmingen >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
München >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Rozenheim >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë
Salzburg >>> Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë & Ulqin, Shkodër, Milot, Durrës, Tiranë

KOSOVË

Prishtinë:
+386 49 233 925
Pejë:
+381 39 421 431
Vala:
+377 44 233 925
Ipko:
+386 49 233 925

GJERMANI

Stuttgart:
+49 711 620 53 22
München:
+49 157 387 66 846
Düsseldorf:
+49 211 3878 2891

SHQIPËRI

Tel 1:
+355 68 22 78 737
Tel 2:
+355 67 41 55 113
Tel 3:
+355 69 58 12 946